ИЗАБЕРИ СПОРТ КАО НАЧИН ОДРАСТАЊА

Ученици четвртог разреда наше школе заједно са директором школе Добрицом Синђелићем и учитељицом Љиљаном Кнежевић били су 22.12.2017. год. у ОШ ,,Илија Гарашанин”у Гроцкој на дивној манифестацији и промоцији спорта и додели спортских реквизита за школе на територији општине Гроцка. Председник градске опстине Гроцка, господин Драгољуб Симоновић и представник фирме ,, Petrol d.o.o. Beograd”, господин Тадеј Зорјан асистент директора фирме, поклонили су овом приликом свим школама са територије општине Гроцка, као и предшколској установи ,,Лане“ разноврсне спортске реквизите (фудбалске лопте, бадминтон, лоптице, тротинете, гумене лопте), а све у циљу даљег неговања и развијања спортског духа код најмлађег узраста, као веома значајног фактора у развоју личности детета.

Овом приликом захваљујемо се организаторима ове дивне манифестације промоције спорта као и донатору спортских реквизита који су већ нашли место у нашој фискултурној сали и које ће ученици са радошћу користити како на часовима физичког васпитања тако и на осталим спортским догађајима.

У нашој школи истакнуто место има спорт као начин развоја мишљења и личности детета па ћемо наставити да подржавамо познату тврдњу да је само у здравом телу – здрав дух.