Полазак у први разред из угла библиотекарa

 

Поштовани родитељи,

Добродошли у нашу библиотеку, место које ће постати важан део школског путовања ваше деце. Као библиотекарка, част ми је да вас поздравим и да вам пружим подршку док се ваши малишани припремају за свој први корак у школи.

Желим да истакнем колико је важна улога читања у животу сваког детета. Кроз књиге, деца ће путовати у различите светове, стицати нова сазнања и развијати машту. Библиотека је место где ће ваша деца откривати нове ауторе, истраживати теме које их занимају и развијати љубав према читању.

Кроз нашу богату збирку књига, ваша деца ће имати прилику да развију вештине читања које ће им бити од суштинског значаја у школи и у животу. У библиотеци ћемо радити заједно како бисмо подржали њихову радозналост, подстакли њихову креативност и охрабрили их да истражују нове светове кроз књиге.

Желим да знате да смо ту да вам помогнемо у сваком кораку. Ако вам је потребна препорука за књиге које одговарају узрасту ваше деце, или ако имате било каквих питања у вези са нашим ресурсима и програмима, слободно нам се обратите. Наш циљ је да ваша деца одрастају као љубитељи књига и да стекну навику читања која ће их пратити кроз цео живот.

Нека ваша деца крену у школу са осмехом на лицу, спремна да открију чаробни свет књига и да се отисну у нове авантуре. Хвала вам што сте део наше библиотекарске заједнице и радујемо се што ћемо бити део вашег школског путовања.

Skip to content