Полазак у први разред из угла директора

 

Поштовани родитељи,

Добродошли у нашу школу! Желим да вас прво срдачно поздравим и изразим своју радост што сте изабрали нашу школу за образовање вашег детета. Као директор, велика је част за мене да Вам пожелим добродошлицу и да вам пружим све потребне информације и подршку у овом важном тренутку.

Сигурно се осећате мешавину емоција данас, јер ваше дете креће на свој школски пут. Радост, нада, али и мало страха могу бити присутни. Желим да вам кажем да смо овде да вам помогнемо и подржимо вас кроз све изазове који могу да се појаве.

У овом новом поглављу, ваше дете ће бити под нашом бригом и заштитом. Наша школа је место где ће ваше дете научити, расти и развијати се не само академски, већ и емоционално, социјално и културно. Ми имамо тим преданих и стручних наставника који ће се посветити вашем детету и пружити му најбоље образовање.

Желим да вам обећам да ћемо се трудити да се Ваше дете осећа као део наше школске породице. Бићемо ту да пратимо њихов напредак, да их подржимо у сваком изазову и да слушамо ваше потребе и запажања.

Нека ваше дете уђе у ову нову фазу свог живота са осмехом на лицу и са љубављу према учењу. Хвала вам што сте нам укажали поуздање да нам поверите образовање вашег детета. Спремни смо за ову заједничку авантуру и радујемо се што ћемо сарађивати с вама.

Хвала.

Skip to content