Зимске чаролије – посета клизалишту и клизање

 

 

Ученици наше школе уживали у правој зимској чаролији – клизању на леду
Ученици наше школе, тачније, 300 ученика од првог до шестог разреда, распоређених по групама, наизменично, имали су сјајну прилику да три дана проведу на клизалишту у Калуђерици, од 21-23. децембра 2022.год. Ученици од првог до четвртог разреда боравили су два дана на клизалишту, док су ученици петог и шестог разреда били једанпут. Бесплатни одласци и боравак на клизању омогућени су ангажовањем и великим трудом Директора школе, господина Добрице Синђелића, у сарадњи са председником Градске општине Гроцка, господином Драганом Пантелићем, као и чланом Већа задуженог за просвету, господином Александром Рајковићем.
Деца су на клизању уживала, нека од њих су први пут стала на сличуге, али са истим узбуђењем, као и она која знају да клизају. Зимско сунце, дечја граја, музика и лепо дружење, саставни су део дечјег одрастања. Деца су имала прилику да чаролију клизања покажу и пред телевизијским камерама у преносу уживо.
Хвала свима који су учествовали у организацији ове лепе спортске активности и омогућили нашој деци да се клизају на оближњем клизалишту, бесплатно, у присуству својих одељењских старешина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content