Школска 2011/2012. година

Награде ученицима и наставницима који су постигли изузетне резултате на такмичењима у школској

2011/2012.години

 

 

ПРВИ МЕЂУ ЈЕДНАКИМА И ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ наше школе

 за 2011/12. школску годину – Никола Тасић

Никола је освојио  прво место на општинском такмичењу у занању енглеског језика и пласман на градско такмичење. На још једном такмичењу у знању енглеског језика, у организацији Регионалног центра за таленте,  Никола Тасић је освојио 92 поена и пласман на градско такмичење. Предметни наставник – проф. Горица Апостоловић.

Прво место на општинском и друго место на градском такмичењу из хемије – Никола Тасић. Предметни наставник – проф. Владимир Тасић.

Друго место и  пласман на градско такмичење из биологије – Никола Тасић.  Предметни наставник – проф. Јелена Маринковић

Прво место на општинском такмичењу из математике и пласман на градско такмичење  – Никола Тасић. Предметни наставник – проф.Горица Милошевић

На општинском такмичењу из техничког и информатичког образовања Никола је  освојио  прво место у области бродомоделарства. Предметни наставник је проф.Зоран Стојадиновић

Прво место на општинском, треће место на градском  и пласман на републичко такмичење из физике – Никола Тасић. На републичком такмичењу  у Трстенику Никола је освојио прво место и пласман и учешће на „Српској физичкој олимпијади“. Предметни наставник је проф.Златана Ђорђевић.

 

На такмичењу у знању енглеског језика у организацији Регионалног центра за таленте  Кристина Илић је освојила  89 поена и пласман на градско такмичење. Освајењем трећег места на градском такмичењу Кристина се пласирала на републичко такмичење и освојила  четврто место.  Предметни наставник је проф. Милена Петровић.

На такмичењу из историје Кристина  је освојила друго место на општинском и треће место на градском такмичењу чиме се пласирала на републичко такмичење на коме је шеста у Србији. Предметни наставник је проф.Данијела Николић

На општинском такмичењу у занању немачког језика  прво место и пласман на градско такмичење освојила је Тијана Вујић, а на градском такмичењу Тијана је освојила треће место и пласирала се на републичко такмичење. Предметни наставник  – проф.Ранка Кузмановић.

На општинском такмичењу из српског језика друго место и пласман на градско такмичење освојио је Ђорђе Стојиљковић. Предметни наставник – проф.Радмила Станимировић

На општинском такмичењу из  историје друго место и пласман на градско такмичење освојили  су  Невена  Маринковић и Стефан Кангрга Микулић, треће место и пласман на градско такмичење освојили су Милица Барзин и Лазар Вукас. Предметни наставници су проф.Данијела Николић и проф.Душко Маневски.

Друго место на општинском такмичењу из биологије и пласман на  градско такмичење освојили су:   Јана Јашић,  Алекса Живковић,  Симона Исидоровић,  Марина Радосављевић и Сања Зејак. Предметни наставници су проф.Јелена Маринковић и проф.Марија Бојанов.

На општинском такмичењу из физике треће место и пласман на градско такмичење освојио је Радош Богдановић. Предметни наставник је проф.Златана Ђорђевић.

На општинском такмичењу из математике друго место и пласман на градско такмичење освојила је Јана Јашић.  Предметни наставник је, проф.Сања Соколов

На математичком такмичењу Мислиша  учествовало је 187 ученика наше школе. Похваљени су:  Даница Јашић,  Мина Љубојевић,  Марко Илић,  Огњен Исидоровић,  Реља Ковачевић, Дуња Милановић, Лазар Премовић и Ђорђе Стојиљковић.

На општинском такмичењу из техничког и информатичког образовања Лазар Премовић освојио је прво место у области бродомоделарства. Предметни наставник је проф.Зоран Стојадиновић

Такмичење:  „ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ“

На општинском такмичењу Илија Милошевић је освојио   прво  место и пласман на  градско такмичење.  Предметни наставници:  наставник разредне наставе Драган Кузмановић и проф.Ивана Брашанчевић

На градском такмичењу „Златна сирена“ у жанру изворна народна песма прво место је освојила Ивана Д. Теофиловић, а у жанру дечије забавне песме прво место освојила је Татјана Јашић. Предметни наставник је проф. Музичке културе Мила Ђачић.

 

Градско такмичење у глуми

Прву награду за улогу лава у представи „Алиса у земљи Оза“ добио је Јанко Ковачевић, а у улози Црногораца у представи „Најбоље комшије“ прву награду је, поред Јанка Ковачевића, добио и Матеја Нешић.  Прво место за најбољу женску улогу у представи „Најбоље комшије“ добила је Невена Маринковић. Руководилац драмске радионице је проф. разредне  наставе Бојана Стевановић.

 

 

     С П О Р Т

АТЛЕТИКА

Прво место на општинском и пласман на градско такмичење  -Тијана Ристић

Прво место  на општинском и друго место на градском такмичењу – Анђела Матејић

Предметни наставник проф.Александра Бојанић

 

ОРИЈЕНТИРИНГ ТАКМИЧЕЊА – II БЕОГРАДСКА ШКОЛСКА ЛИГА

Награде и медаље освојили су: Тамара Апостоловић, Тамара Вагић, Анђела Стојадинчевић и  Лазар Премовић  – предметни наставник  проф.Александра Бојанић

 

РУКОМЕТ

Прво  место  на општинском и прво место на градском такмичењу из рукомета  за млађе категорије (пети и шести разред) и златну медаљу за нашу школу освојиле су: Андреа Мартић, Наташа Ђоровић, Марија Ђорић, Наташа Теофиловић, Тамара Маринковић,  Јована Матејић,  Милица Мијатовић, Тамара Ђоровић,  Марија Митрић,  Неда Маринковић,  Анђела Матејић, Тијана Ристић. Предметни наставник је проф. Милош Танић.

Skip to content