Други у низу промотивних концерата из циклуса „Деца деци“ у Врчину

 

Ученици издвојеног одељења ОМШ „Невена Поповић“ у Врчину су 18. марта 2022. године наступили на концерту „Деца деци“. Концерт је одржан у сарадњи са наставницама разредне наставе ОШ „Свети Сава“ из издвојеног одељења Доња Мала Верицом Алавањом, Слађаном Вагић, Љубинком Вагић и Аном Синђелић, па су концерту присуствовали ученици од 1. до 4. разреда који наставу похађају у том издвојеном одељењу.

У веселом и пријатном амбијенту свечане сале, наши млади извођачи су својом музиком одушевилипублику која је сваки наступ наградила громогласним аплаузом. Наступили су ученици клавира, виолине, гитаре, хармонике, флауте и српског традиционалног певања. Могло се приметити да су слушаоци пажљиво испратили сваку нумеру и тимесу показали да знају како би требало да се понашају на концерту, а и узели су активно учешће певајући песмице и одговарајући на питања везана за музику и инструменте које им је постављала наставница Катарина Фаркаш.

Нашим другарима су се представили следећи ученици: Теодора Тасић, Љубица Фаркаш, Матија Вагић, Вук Вагић, Срна Вагић, Елена Вагић, Анђелија Живановић, Вера Ђорђевић, Драгана Ђорђевић, Смиљана Ђорђевић, Јована Ђорђевић, клавирски дуо Срна и Елена Вагић и мали хор ученика музичке школе.

 

Сви смо уживали у концерту и радујемо се следећем дружењу!

 

 

 

 

Skip to content