Ерасмус пројект

Огледни дан интегративе наставе

У ОШ “Свети Сава“ у Врчину је у среду, 21. марта 2018. године одржан огледни дан интегративне наставе. Ученици су тога дана учествовали у модерном приступу настави где су се читавог дана бавили једном темом, темом живота на земљи.

Наставници који су учествовали у овом огледном дану примењивали су своја знања стечена на мобилности током пројекта, а наставник географије Никола Љешњак је учествовао у припремама материјала и географских сазнања из обрађених области.

Наставници који су припремили и изводили интегративну наставу су наставници који су учествовали у мобилности у оквиру Ерасмус пројекта: Милена Петровић, Никола Љешњак, Јелена Вукчевић и Александра Гајачки као и наставници предметне и разредне наставе.

Захваљујемо се директору школе нa пруженој прилици да покушамо нешто ново и другачије у настави, као и драгим колегама који су имали разумевања за све наше захтеве, како би и овај оглед био успешно изведен. Досадашњим радом са колегама дисеминација стеченог знања и искуства показала се веома успешном и применљивом.