ИЗУЗЕТАН СПОРТСКИ УСПЕХ НАШЕ УЧЕНИЦЕ САРЕ МАРИНКОВИЋ

Сара Маринковић је ученица осмог разреда наше школе. Одбојком се бави од раног детињства а круна њеног досадашњег рада, поред бројних награда, је потписивање стипендијског уговора са Партизаном. Упркос бројним обавезама и одрицањима, Сара је вредна и марљива ученица са просеком 5,00. 

„Одбојку сам почела да тренирам са само шест година. Мој први клуб био је „Lucky Star“ и у њему сам направила прве одбојкашке кораке. Пре две године сам прешла у ЖОК „Партизан“ где сам уз изузетан труд, рад и одрицања наставила да напредујем. Са Партизаном сам освојила турнир у Крагујевцу, где сам проглашена за најбољег примача на турниру, и турнир у Новом Саду где сам поносно понела титулу МВП-ија. Пре пар дана сам, као изузетан таленат, потписала стипендијски уговор са Партизаном и у процесу сам одабира за пионирску репрезентацију Србије. Надам се да ће ми одбојка донети још много задовољстава, а ја ћу у међувремену наставити да вредно тренирам и оправдам поверење како тренера у клубу, тако и у репрезентацији“.

Сара Маринковић

 

Сара је на најбољи начин показала да се школске обавезе, дружења са вршњацима и напорни тренинзи могу уклопити, ако за то постоји довољно љубави и жеље.

Ми јој желимо много успеха у даљим такмичењима!