Школска 2011/2012. година

Награде ученицима и наставницима који су постигли изузетне резултате на такмичењима у школској

2011/2012.години

 

 

ПРВИ МЕЂУ ЈЕДНАКИМА И ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ наше школе

 за 2011/12. школску годину – Никола Тасић

Никола је освојио  прво место на општинском такмичењу у занању енглеског језика и пласман на градско такмичење. На још једном такмичењу у знању енглеског језика, у организацији Регионалног центра за таленте,  Никола Тасић је освојио 92 поена и пласман на градско такмичење. Предметни наставник – проф. Горица Апостоловић.

Прво место на општинском и друго место на градском такмичењу из хемије – Никола Тасић. Предметни наставник – проф. Владимир Тасић.

Друго место и  пласман на градско такмичење из биологије – Никола Тасић.  Предметни наставник – проф. Јелена Маринковић

Прво место на општинском такмичењу из математике и пласман на градско такмичење  – Никола Тасић. Предметни наставник – проф.Горица Милошевић

На општинском такмичењу из техничког и информатичког образовања Никола је  освојио  прво место у области бродомоделарства. Предметни наставник је проф.Зоран Стојадиновић

Прво место на општинском, треће место на градском  и пласман на републичко такмичење из физике – Никола Тасић. На републичком такмичењу  у Трстенику Никола је освојио прво место и пласман и учешће на „Српској физичкој олимпијади“. Предметни наставник је проф.Златана Ђорђевић.

 

На такмичењу у знању енглеског језика у организацији Регионалног центра за таленте  Кристина Илић је освојила  89 поена и пласман на градско такмичење. Освајењем трећег места на градском такмичењу Кристина се пласирала на републичко такмичење и освојила  четврто место.  Предметни наставник је проф. Милена Петровић.

На такмичењу из историје Кристина  је освојила друго место на општинском и треће место на градском такмичењу чиме се пласирала на републичко такмичење на коме је шеста у Србији. Предметни наставник је проф.Данијела Николић

На општинском такмичењу у занању немачког језика  прво место и пласман на градско такмичење освојила је Тијана Вујић, а на градском такмичењу Тијана је освојила треће место и пласирала се на републичко такмичење. Предметни наставник  – проф.Ранка Кузмановић.

На општинском такмичењу из српског језика друго место и пласман на градско такмичење освојио је Ђорђе Стојиљковић. Предметни наставник – проф.Радмила Станимировић

На општинском такмичењу из  историје друго место и пласман на градско такмичење освојили  су  Невена  Маринковић и Стефан Кангрга Микулић, треће место и пласман на градско такмичење освојили су Милица Барзин и Лазар Вукас. Предметни наставници су проф.Данијела Николић и проф.Душко Маневски.

Друго место на општинском такмичењу из биологије и пласман на  градско такмичење освојили су:   Јана Јашић,  Алекса Живковић,  Симона Исидоровић,  Марина Радосављевић и Сања Зејак. Предметни наставници су проф.Јелена Маринковић и проф.Марија Бојанов.

На општинском такмичењу из физике треће место и пласман на градско такмичење освојио је Радош Богдановић. Предметни наставник је проф.Златана Ђорђевић.

На општинском такмичењу из математике друго место и пласман на градско такмичење освојила је Јана Јашић.  Предметни наставник је, проф.Сања Соколов

На математичком такмичењу Мислиша  учествовало је 187 ученика наше школе. Похваљени су:  Даница Јашић,  Мина Љубојевић,  Марко Илић,  Огњен Исидоровић,  Реља Ковачевић, Дуња Милановић, Лазар Премовић и Ђорђе Стојиљковић.

На општинском такмичењу из техничког и информатичког образовања Лазар Премовић освојио је прво место у области бродомоделарства. Предметни наставник је проф.Зоран Стојадиновић

Такмичење:  „ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ“

На општинском такмичењу Илија Милошевић је освојио   прво  место и пласман на  градско такмичење.  Предметни наставници:  наставник разредне наставе Драган Кузмановић и проф.Ивана Брашанчевић

На градском такмичењу „Златна сирена“ у жанру изворна народна песма прво место је освојила Ивана Д. Теофиловић, а у жанру дечије забавне песме прво место освојила је Татјана Јашић. Предметни наставник је проф. Музичке културе Мила Ђачић.

 

Градско такмичење у глуми

Прву награду за улогу лава у представи „Алиса у земљи Оза“ добио је Јанко Ковачевић, а у улози Црногораца у представи „Најбоље комшије“ прву награду је, поред Јанка Ковачевића, добио и Матеја Нешић.  Прво место за најбољу женску улогу у представи „Најбоље комшије“ добила је Невена Маринковић. Руководилац драмске радионице је проф. разредне  наставе Бојана Стевановић.

 

 

     С П О Р Т

АТЛЕТИКА

Прво место на општинском и пласман на градско такмичење  -Тијана Ристић

Прво место  на општинском и друго место на градском такмичењу – Анђела Матејић

Предметни наставник проф.Александра Бојанић

 

ОРИЈЕНТИРИНГ ТАКМИЧЕЊА – II БЕОГРАДСКА ШКОЛСКА ЛИГА

Награде и медаље освојили су: Тамара Апостоловић, Тамара Вагић, Анђела Стојадинчевић и  Лазар Премовић  – предметни наставник  проф.Александра Бојанић

 

РУКОМЕТ

Прво  место  на општинском и прво место на градском такмичењу из рукомета  за млађе категорије (пети и шести разред) и златну медаљу за нашу школу освојиле су: Андреа Мартић, Наташа Ђоровић, Марија Ђорић, Наташа Теофиловић, Тамара Маринковић,  Јована Матејић,  Милица Мијатовић, Тамара Ђоровић,  Марија Митрић,  Неда Маринковић,  Анђела Матејић, Тијана Ристић. Предметни наставник је проф. Милош Танић.