РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У РУКОМЕТУ

12 и 13 маја у Брзећу је одржано републичко такмичење за девојчице седмог и осмог разреда.  Наше девојке су првог дана играле две утакмице и победиле су у обе. Противници су нам били представници Аранђеловца ( резултат 15:3) и представници Зајечара ( резултат 19:12). Другог дана такмичења играли смо дерби и полуфинале са ОШ ,,Бата Вулић“ из Петровца на Млави. После тешке утакмице наше девојке су изгубиле тесним резултатом 7:6.

Одмах после тога смо играли утакмицу за пласман са школом ,,Вук Караџић“ из Црвенке. Под утиском претходног пораза изгубили смо утакмицу резултатом 13:11 и тиме смо заузели четврто место.

И поред тога што нисмо успели да одбранимо прво место освојено прошле године наша школа и девојке требају да буду поносне на сам пласман на републичко тамичење обзиром да смо ми једина школа која се појавила и прошле и ове године. Надамо се да ћемо поновити овај успех и следеће школске године када нас очекују и школске олимпијске игре.

Играчице које су оствариле овај успех су: Марија Ђорић (капитен), Јована Матејић, Неда Маринковић, Јана Јашић, Андреа Мартић, Зорана Вагић, Маја Јелачић, Милица Теофиловић, Сања Кнежевић, Јелена Маринковић, Марија Вагић, Анђела Благојевић и наставник Милош Танић.