„Такмичарски дани младих предузетника“

 

Ученици  ОШ „Свети Сава“ из Врчина: Емилија Дамњановић 8.1, Теодор Лазаревић 8.1, Анастасија Пешић 8.1, Јована Јерковић 8.1, Јана Драча 8.2, Петар Шавелић 8.2, Доротеа Петровић 8.2, Михаило Исидоровић 8.2, Јована Анђелковић 8.2, Данило Лазаревић 8.3, Филип Свејковски 8.3, Алекса Величковић 8.3,Јован Лукић 8.4, Јулијана Перић 8.4, Вукашин Стевановић 8.4 учествовали су на манифестацији „Такмичарски дани младих предузетника“ 14. и 17. марта 2023. године у свечаној сали ГО Гроцка. 
 
Представили смо се са три предузетничке идеје – компостирање, етно село и ресторан са оброцима припремљеним од органски произведених намирница. Награде за најбоље беседнике на такмичењу добили су ученици наше школе Емилија Дамњановић 8/1 и Вукашин Стевановић 8/4.

Школским Еразмус+ пројектом „Живи здраво храни се здраво“ група ученика која је учествовала у мобилности, хоризонталном разменом стечених знања и искустава успела је да са другарима из школе учествује на такмичењу са три презентације које су све настале из идеја стечених кроз групну мобилност реализовану у Основној школи „Тонета Чуфарја“ у Марибору, Словенија.

 

Презентација – Зелена кухиња, ОШ „Свети Сава“ Врчин