Vi ønsker dere flotte opplevelser i Serbia!

      У среду 2. октобра 2019. године пригодном свечаношћу дочекали смо госте из Норвешке, ученике и наставнике менторе који учествују у  овогодишњем програму „Радост Европе”.

      Наша школа већ годинама негује различите нивое и видове међународне сарадње која нас управо спаја у изграђивању и неговању пријатељства и односа равноправности и припадности.

      Свечани програм дочека отворио је и присутнима се обратио директор наше школе Добрица Синђелић, пожелевши топлу добродошлицу и пријатан боравак у Србији гостима из Норвешке.  

       У наставку програма чули смо нумеру на норвешком језику у извођењу хора и оркестра ученика 5-8. разреда, а под руководством наставнице музичке културе Миле Ђачић.  Чланови драмске секције којом руководи наст.разредне наставе Бојана Теофиловић, извели су представу на енглеском језику, а хол школе и изложбене паное красиле су поруке пријатељства и ликовни радови чланова ликовне секције наставнице ликовне културе Марине Митрић. Програм је на српском и енглеском језику водила ученица 7/3  разреда наше школе Милица Милојковић.

       Традиционално српско гостопримство  употпунили смо и послужењем којим смо одушевили и ученике и њихове менторе. Креативно испуњен дан кратко траје, па смо се разишли жељно ишчекујући нови дан са новим дружењима.

Текст и фотографије

Снежана Теофиловић

библиотекар ОШ „Свети Сава“