ЗИМСКИ КАМП-СЛОВЕНИЈА / КРВАВЕЦ – 13-20.01.2014.год.

ЗИМСКИ КАМП-СЛОВЕНИЈА / КРВАВЕЦ – 13-20.01.2014.год.

Током зимског распуста организован је пробни ски камп за мањи број ученика наше школе . Удружење ски љубитеља скијања  „Ски бус“, сваке године  у сарадњи са заинтересованим основним школама за време зимског распуста организују зимски камп за школску популацију. Свесни да деца немају зимске навике  нити прилику  да науче да скијају, потрудили смо се да им омогућимо овакав програм који у потпуности задовољава њихове потребе. Жеља нам је да се школска популација усмерава ка снежним спортовима и тако стварамо навике здравог живота на планини, чија су дејства на здравље  вишеструка.

Први пут ове године организован је  ски камп, где су деца прошла кроз целодневну обуку  скијања. Након завршене обуке скијања омогућено им је  да организовано  проведу  време на базену, релаксирајући се кроз пливање и вежбе  у термалним базенима.

Ученици су имали прилику да обиђу Љубљану, посете  стари град и стару ковницу новца и  наравно тржни центар Еуфорију.

Камп је у потпуности задовољио све потребе деце: безбедност, квалитет смештаја,  стручност  и садржајно проведено време током дана. Надам се да ће родитељи препознати потребе деце и омогућити им бар једном током основног школовања  да доживе радости на скијању. Свесни смо да је  јако малом  броју деце у Србији не приступачно да ужива у зимским спортовима али не треба заборавити да оно може бити део здравог одрастања и најлепшег периода у животу који се увек памти.