ПРВАЦИ ОПШТИНЕ НА ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ХЕМИЈЕ Јана Јашић и Мирјана Ђорђевић

На основу одлуке Актива директора основних школа градске општине Гроцка,  ОШ „Свети Сава“ у Врчину  организовала је општинско такмичење из ХЕМИЈЕ  у недељу  22. фебруара 2015.године, за ученике седмог  и  осмог разреда свих основних школа.

 Учествовало је укупно  59 ученика из седам основних школа са подручја градске општине Гроцка, уз присуство 8  наставника и  3  директора. Организован је дочек ученика од 08:00 часова.

У холу школе постављена је изложба модела молекула, хемијског прибора и посуђа. Сви ученици, а и професори других школа били су одушевљени поставком и новим кабинетима наше школе.

Такмичење је почело у 09:00 часова и трајало до 11:00 часова. Ученици су решавали тестове у 5 учионицa , у којима је  дежурало  по два наставника. У 11:00 часова, ученици су послужени соком и сендвичем, а потом је  организован повратак учесника такмичења.

 Одговорни организатор такмичења је директор школе Добрица Синђелић и професор хемије Милица Максимовић. Тим за реализацију такмичења чине: Илинка Маринковић, Михајло Антић  и Снежана Теофиловић.

 Захваљујемо свим такмичарима и наставницима који су учествовали у припреми и реализацији такмичења, честитамо победницима и посебно истичемо ученике наше школе који су постигли изузетан успех и „заузели“ ПРВА места на нашој општини. Од девет ученика наше школе који су учествовали на општинском такмичењу  ОСАМ  ученика се пласирало на градско такмичење:

 

Ученик

Раз.

                  Бодови

Пласман

Предметни наставник

 

1

1

Јашић Јана 

8/2

 

100

I

Милица Максимовић

2

2

Стојиљковић Ђорђе

8/2

 

94,5

I

Милица Максимовић

3

3

Стекић Алекса

8/2

 

93

I

Милица Максимовић

4

4

Вагић Зорана

8/3

 

87

II

Милица Максимовић

               

5

1

Ђорђевић Мирјана

7/1

 

97

I

Милица Максимовић

6

2

Милановић Дуња

7/2

 

94,5

I

Милица Максимовић

7

3

Кангрга Микулић Анастасија

7/2

 

92,5

I

Милица Максимовић

8

4

Теофиловић Невена

7/1

 

82,5

II

Милица Максимовић

 

 

                                    ЧЕСТИТАМО!!!!!!!!!!!