Богдан Станић 8/2, првонаграђен на  Конкурсу

„Лето без бриге, проведи крај књиге“

Одлуком Управног одбора Друштва школских библиотекара Србије у јуну 2017. године расписан је Литерарни конкурс „Лето без бриге, проведи крај књиге“, са дутумом завршетка 15. септембар 2017. год. Конкурс је био намењен ученицима основних и средњих школа, a учествовало је укупно 140 радова у три категорије. Комисија је радила у следећем саставу: Маја Радоман Цветићанин,  Велибор Петровић и Мила Васов.

У категорији ученика 5 – 8. разреда основних школа: 1. место освојио је ученик наше школе Богдан Станић, ученик 8/2 разреда.  Додела награда одржана је у среду 15. 11. 2017. године у библиотеци „Владан Десница“ у Београду.  Поред свечане доделе нагрда ученици су учестовали и у радионици креативног писања, а међу почасним гостима била је и дечји писац Јасминка Петровић. На доделу награде ученик је ишао у пратњи школске библиотекарке Снежане Теофиловић.

Честитамо Богдану на освојеној награди и такође похваљујемо и све ученике наше школе који су уз подршку својих наставница, учествовали на конкурсу:

  • Величковић Огњен 3/2 (Гордана Апостоловић)
  • Анастасија Пешић 3/2 (Гордана Апостоловић)
  • Теодора Николић 5/3 (наст. Српског језика Сунчица Ђорђевић)
  • Марија Крантић 6/1 (наст. Српског језика Ивана Гаврић)
  • Бојана Радосављевић 8/2 (наст. Српског језика Сунчица Ђорђевић) и
  • Богдан Станић 8/2 (наст. Српског језика Сунчица Ђорђевић)

 

Текст и фотографије Снежана Теофиловић,

 школска библиотекарка

 

Skip to content