Представнице Града Београда у ОШ „Свети Сава“ у Врчину

Елена Билић, помоћник секретара у Секретаријату за образовање и дечју заштиту  и  Тања Поповић, чланица Градског већа града Београда, у ОШ „Свети Сава“.

 У  ОШ „Свети Сава“  у Врчину током зимског  распуста  од 01. до 10. фебруара 2016. године одржана је  бесплатна  креативна радионица  за децу и младе под називом „Вредне руке могу све“.  Програм  је реализован у организацији ОШ „Свети Сава“ и Пријатеља деце општине Гроцка, а  под покровитељством Града Београда-Секретаријата за спорт и омладину.

Почетак  радионице  подржали су  многобројни штамапни и електронски медији, а новинарска екипа Јутарњег програма  РТС1 снимила је прилог  и пренела сјајну атмосферу за занимљиво и креативно проведено слободно време током зимског распуста.

Изложба радова насталих током креативне радионице „Вредне руке могу све“  одржана је у среду 10. фебруара 2016.године. Поставку изложбе  су урадили полазници самостално уз минималну координацију водитеља програма.  Плакатима, позивницима и флајерима смо обавестили и позвали мештане и све заинтересоване да посете изложбу, а такође су нам у великој мери изашли у сусрет многобројни медији којима се и овом приликом захваљујемо.

Присутне посетиоце на отварању поздравио је  Добрица Синђелић,  директор  ОШ „Свети Сава“  као и Еленa Билић, помоћник секретара у Секретаријату за образовање и дечју заштиту.  Изложбу су посетили  чланови Савета родитеља и Школског одбора ОШ „Свети Сава“, Живадин Митрић, члан Општинског већа задужен за образовање, многобројни мештани,  родитељи и рођаци ученика који су похађали радионицу.

Почаствовани смо посетом Елене Билић, помоћника секретара у Секретаријату за образовање и дечју заштиту  и Тање Поповић чланице Градског већа града Београда. 


 

Skip to content