Будући прваци родитељски

Састанак за родитеље будућих првака

 

У циљу што бољег уклапања у школски живот и нове обавезе, редовно организујемо дружења сa предшколцима и упознајемо их са школом.  Родитеље будућих првака упознајемо са радом школе много пре за њих најбитнијег 1. септембра и првог школског дана, те како бисмо успоставили што ефикаснију сарадњу сваке године одржавамо родитељске састанке.

Ове године прво дружење реализовали смо у  среду 7. марта 2018.године. Директор школе Добрица Синђелић, поздравио је присутне родитеље, захвалио се на бројном одзиву, указујући управо на битност сарадње  родитеља и школе. Представиле су се и учитељице будућих првака Љиљана Кнежевћ, Радица Костадиновић и Слађана Вагић, а како би прво тестирање  прошло што растерећеније школски психолог Мирјана Терзић и педагог Ана Матејић посаветовале су родитеље како да ослободе и себе и своју децу страха од првог тестирања и како да их што боље припреме за полазак у школу.

Састанку су присуствовали и вероучитељ Душан Петровић, наставнице енглеског језика Милена Петровић и Драгана Ристић и школска библиотекарка Снежана Теофиловић, a pо завршетку формалног дела састанка, директор школе Добрица Синђелић повео је све родитеље у обилазак учионица, кабинета и осталих школских просторија.

 

Текст и фотографије

Снежана Теофиловић

школска библиотекарка