Кад се хоће, све се може

 

Почетак другог полугодишта за ученике 1/1 одељења имао је посебан значај и драж – ушли су у лепо уређену и реновирану учионицу.

Протеклих месеци у нашој школи покренута је акција уређења и оплемењивања школског ентеријера. Награда за најлепше уређену учионицу је бесплатан једнодневни излет за све ученике тог одељења. Ученицима се допала ова идеја и кренули су у акцију, прво ученици 6/1 као старији, а онда су им се придружили и ученици 1/1 одељења. Потом су се у акцију уређења укључили и родитељи ученика. Учествовали су у набавци материјала за кречење, фарбање радијатора, плочица, куповини лака и лајсни за паркет.

Поносни смо на родитеље својих ученика који су активно учествовали у акцији уређења. Посебну захвалност дугујемо нашем домару Галету који је окречио учионицу и офарбао радијаторе, и нашем Ранку Теофиловићу, деди ученице Саре Теофиловић 1/1, који је бесплатно исхобловао и излакирао паркет.

Овом акцијом уређења учионице, за врло кратко време научили смо да многе ствари можемо трудом и јаком вољом да остваримо. Потребна је истрајност, жеља и међусобна сарадња свих и успех ће сам доћи.

Захваљујемо директору Добрици Синђелићу на изузетно мотивационој идеји, која нас је све заједно покренула, родитељима ученика 6/1 и 1/1 одељења и наравно ученицима који су кроз ову акцију показали значај правог другарства.

 

 

Skip to content