Наградни излет за најуспешније ученике и најуреднију одељењску заједницу 3-3

Традиционално се у нашој школи на крају сваке школске године награђује сваки успех и пример лепог и културног понашања.

Ове године су награђени ученици 3-3, јер је њихова учионица током читаве школске године била пример посвећености у одржавању хигијене радног простора, као и најуспешнији ученици из сваког одељења од 1. до 4. разреда, укупно 42 ученика.

Излет је реализован 16.6.2016.г. Ученици су ишли у пратњи наставница Слађане Вагић и Јелене Козлина. На излет је ишла и чланица техничког особља Јагода Петровић.

Ученици су посетили Храм Светог Саве и Народну библиотеку у којој су захваљујући нашој библиотекарки Снежани Теофиловић,која је остварила ту сарадњу, чули занимљиво предавање о историјату библиотеке, видели очуване примере наших првих књига из 14. века писаних на пергаменту, прошли кроз времеплов и лагано прошетали кроз читаонице.

Затим су обишли манастир у  Раковици и поклонили се моштима патријарха Павла. Крај излета био је резервисан за шетњу Авалом и уживање у заједничком дружењу.

Било је ово веома занимљиво путовање које ће се памтити, а и мотивисати ученике да у будућности негују праве вредности и да буду у свему пример другима.