Новогодишњи концерт

          У четвртак 26. децембра са почетком у 18 часова у свечаној сали наше школе одржан је традиционални новогодишњи концерт. Концерт је почео клавирском композицијом Јовене Ђорђевић, ученице шестoг разреда која похађа наставу по посебном програму за талентоване ученике. Потом се присутнима обратио директор школе Добрица Синђелић поруком да и у наредној години наставимо да нижемо успехе и да се трудимо да будемо још бољи и пожелео је свима срећне новогодишње и божићне празнике.

          Гости су имали прилику да уживају у прелепим музичким композицијама које је изабрала и припремила наставница музичке културе Мила Ђачић, а које су изводили чланови хора наше школе. Соло извођења су имали ученици Лука Тијанић и Јована Ђорђевић. Изведена су и два драмска приказа, а то су одломак из романа „Шешир професора Косте Вујића“ Милована Витезовића и „Новогодишња ноћ у Бајкограду“. То су наравно извели чланови драмске секције млађих и старијих разреда. Ученици старијих разреда су својим комадом насмејали публику, а млађи показали изузетну озбиљност у свом малом глумачком подухвату. Ученике старијих разреда припремала је Слађана Вагић, наставница српског језика и вођа драмске секције старијих разреда, а млађе учитељице Милена Јанковић и Бојана Теофиловић.

          Ученици су овом приликом показали изузетан таленат и умеће којим су задивили присутне, а школа, односно наставници са директором на челу, ће се као и до сад трудити да те таленте развијају и негују кроз бројне секције и ваннаставне активности.

Skip to content