Драги моји Светосавци,

ученици, запослени, родитељи, пријатељи и љубитељи школе,

 

Поздрављам вас о Светом Сави, на почетку нове, а на крају једне веома успешне календарске године,  године дружења, путовања, весеља, рада.

Користим прилику да свим ученицима који су у протеклој години остварили запажене резултате на градским, окружним и државним такмичењима, или достојно представљали школу на међународној манифестацији „Радост Европе“, као и њиховим наставницима честитам.

Такође, желим свим ученицима осмог разреда да постигну одличне резултате на завршном испиту и срећу при уписивању жељених средњих школа.

Од прошле године наша школа је у пројекту „Учимо сви заједно“, који ће нам омогућити да постанемо модел установа за инклузивно образовање. Тим поводом школа је, од 2. до 4. октобра 2023. године, имала спољашње вредновање и добила највишу оцену – четири (4). На овај начин стекли смо озбиљну кандидатуру за ово престижно звање.

Школа је отворена за иновације и негује своју активну улогу у сталном унапређивању васпитно-образовне праксе. Учествујемо у покретању и реализацији бројних пројеката и остварујемо сарадњу са великим бројем школа и других установа у земљи и иностранству, унапређујући квалитет сопственог рада.

Највећу снагу школе представља висока мотивисаност свих запослених.

 

Драги моји Светосавци, Срећан вам Дан Светог Саве, наше школске славе, са жељом да нам ова година буде још успешнија. Чувајте се, брините о себи и другима. Не дозволите да вам савремена технологија  буде смисао живота и смисао дружења. Радите на себи и развијајте своје способности.

 

С поштовањем,

Добрица Синђелић

 

Skip to content