САЈАМ ОБРАЗОВАЊА

САЈАМ ОБРАЗОВАЊА
„ПРОНАЂИ ПРАВИ ПУТ ДО ЖЕЉЕНЕ ШКОЛЕ“

САЈАМ ОБРАЗОВАЊА „ПРОНАЂИ ПРАВИ ПУТ ДО ЖЕЉЕНЕ ШКОЛЕ“ пети по реду, организован је у великој сали Градске општине Гроцка, 20. априлa 2017. године у трајању од 08:30 до 13 часова. Ученицима осмог разреда свих основних школа ГО Гроцка, омогућено је да се што боље информишу о свему што би могло да буде од пресудне важности за њихово предстојеће опредељење за наставак школовања и задовољство својим избором.

Организатор даншњег сајма је Основна школа „Свети Сава“ из Врчина, менторска школа за Професионалну оријентацију, а под вођством директора школе Добрице Синђелића и Тима за професионалну орентацију и уз подршку и помоћ градске општине Гроцка и Канцеларије за маде.

Сајам је свечано отворио председник Градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, а свечаном отварњу присуствовали су директор ОШ „Свети Сава“ Добрица Синђелић, заменица председника Градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић, председник Скупштине Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине Градске општине Гроцка Владимир Трајковић, чланови Већа, директори, наставници и ученици осмих разреда основних школа наше општине.

Посетиоци Сајма били су у прилици да се упознају са условима и начином рада 25 средњих школа и заиста је постојао велики избор за све оне ђаке који још увек нису одабрали школу у којој желе да похађају средње образовање.

Skip to content