СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПЕТАКА ШКОЛСКЕ 2021/2022. ГОДИНЕ

                                             Свечана приредба за петаке

Свечаном приредбом обележили смо и ове године прелазак наших ученика са разредне на предметну наставу. Окупили смо се да им пожелимо успешан наставак школовања и да им пружимо подршку у овом за њих посебном и важном тренутку. Предузете су све превентивне епидемиолошке, здравствене мере и препоруке.

Приредба је одржана у среду, 1. септембра 2021. године, у 13.30 часова. Свечаност и нова школска година започете су државном химном „Боже правде“ Присутне петаке и њихове родитеље поздравио је директор школе Добрица Синђелић. Петаке су испратиле њихове учитељице – Мирјана Јашић, Јелена Козлина и Верица Алавања, а одељењске старешине – Ранка Ступар, Милена Петровић и Ивана Брашанчевић прочитале су списак својих ученика и пожелеле им добродошлицу.

Драмски део приредбе припремила је наставница српског језика Слађана Вагић и ученици – Николина Николић 6/2, Андреј Лујић 7/4, Јулијана Перић 7/4, Василије Ћустић 6/2, Ања Стекић 7/4, Маша Миловановић 6/2 и Драгана Ђорђевић 6/3. Ученици су сами бирали песме које ће рецитовати на овој свечаности. Публика је имала прилику да чује и ауторску композицију „Само љубав“ Драгане Ђорђевић, ученице 6/3 одељења, којом је освојила другу награду на републичком такмичењу. Драгана је наступила у пратњи своје наставнице музичке културе Миле Ђачић. Координатор и организатор била је школска библиотекарка Снежана Теофиловић.

 

Драги петаци, желимо вам срећну и успешну школску 2021/22. годину!

 

Слађана Вагић,

наставница српког језика и књижевности