СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА У ШКОЛСКОЈ  2016/17. години

Свечани пријем ученика 1. разреда одржан је 01. 09. 2016. године у свечаној сали наше школе.  Добрица Синђелић, директор школе  поздравио је све присутне, пожелео добродошлицу и срећан почетак школовања. Пријему су присуствовали наставници школе, представници Општинског већа и локалне заједнице. Културно-уметнички програм припремила је учитељица Гордана Апостоловић.

Ученици су од директора добили пригодне поклончиће, а обезбеђен је и комплетан информативни материјал за све ученике: распоред часова, сатница школског звона, сатница за полазак ђачког аутобуса, промотивни летак, анкета за обавезни изборни предмет – грађанско васпитање  или верска настава, анкета за изабрани изборни предмет, образац за прикупљање основних података о ученику и пропагандни материјал „Школе без насиља“. У изради и припреми информативног материјала учествовали су чланови библиотекарске секције и школска библиотекарка Снежана Теофиловић. Извршен је срдачан пријем родитеља ученика првог разреда. Родитељи су обавештени о Кућном реду Школе, Правилнику о понашању ученика, Правилнику о безбедности ученика у школи, индивидуално образовном плану-ИОП, Закону о основама система образовања и васпитања и образовним станардима квалитета рада школе.

Учитељи 1. разреда у шк. 2016/17. год. су: 1/1 – Божидар Теофиловић, 1/2 – Бојана Теофиловић, 1/3 – Љубинка Вагић, наставница верске наставе Мирјана Мајсторовић, наставнице енглеског језика Милена Петровић и Драгана Ристић.

                      Бојана Теофиловић