У Основној школи „Свети Сава“ у Врчину гостовао Љубивоје Тадић првак драме Народног позоришта у Београду, у понедељак, 23. новембра 2015. године

слика1Основна школа „Свети Сава“ у Врчину је имала  велику част и  задовољство да по други пут угости истакнутог глумца Љубивоја Тадића, првака драме Народног позоришта у Београду, који је  гостовао у понедељак, 23. новембра 2015. године. У заједничком наступу са глумцем Гораном Лазовићем, пред препуном свечаном салом школе, представио се одломцима из позоришних комада, а под јединственим насловом „Све смо могли ми“.
слика2Наша школа је увек била и остала центар свих збивања у месту. Школа је покретач културно образовних  активности  и учествује у свим   манифестацијама везаним за место и околину.
Овим гостовањем  проширују се  интересовања и видици, а култура се негује и подиже на виши ниво. Жеља нам је да ова представа буде једна у низу оваквих и сличних манифестација и управо овом представом отварамо овогодишњу зимску сезону позоришних дешавања у нашој школи.
Срдачно Вас поздрављамо и позивамо да будете наши гости.
                                                                                       
Директор
Добрица Синђелић