СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПЕТАКА шк. 2023/24. г.

 

Прелазак са разредне на предметну наставу, односно прелазак у пети разред је једна степеница више и један корак напред у образовању и на  животној стази сваког ђака.

Првог септембра 2023. године oкупили смо се у свечаној сали наше школе да нашим петацима пожелимо срдачну добродошлицу и да им упутимо речи подршке.

Поздравивши све присутне и захваливши родитељима, који управо својим присуством у овако значајном тренутку потврђују да су чврст ослонац својој деци, речи подршке за срећан почетак нове школске године и успешан наставак осмогодишњег школовања упутио је директор наше школе Добрица Синђелић. Директор се захвалио учитељицама Гордани Апостоловић, Драгани Гајић и Ани Синђелић које су поставиле темеље  образовања садашњих петака, а затим је представио присутне наставнике, стручне сараднике и наравно будуће одељењске старешине: 5.1 Сању Соколов, 5.2 Снежу Шкипину и 5.3 Слађану Вагић.

У нашој школи негујемо и развијамо позитивне људске вредности код ученика као и активности које доприносе унапређивању односа заснованих на међусобном поштовању, толеранцији, емпатији, сарадњи и солидарности; негујемо читалаштво и логичко разумевање прочитаног, спорт и здраве стилове живота, континуирано негујемо и развијамо безбедно и подстицајно окружење за учење и развој свих чланова школске заједнице.

На свечаној приредби наступили су чланови драмске радионице са представом „Сви смо рођени једнаки“ .  Драмска радионица  у нашој школи постоји више од 15 година и успешно је све време води глумица Тијана Јанковић која је и аутор текста ове представе. Координатор за нашу школу је учитељица Бојана Теофиловић коју кратко и веома успешно мења наставница српског језика Слађана Вагић. Кроз програм нас је водила Ана Теофиловић ученица 7/1 разреда.

Након свечане приредбе одељењске старешине: 5.1 Сања Соколов, 5.2 Снежа Шкипина и 5.3 Слађана Вагић су прозвале своје петаке и тако формиравши одељењске заједнице упутили су се у учионице на први ЧОС.

Драги петаци, желимо вам много среће у наставку школовања, желимо вам успешну школску годину и да наставите да нижете успехе уз ваше нове наставнике и одељењске старешине.

Текст и фотографије:
Координатор у реализацији
Снежана Теофиловић
школска библиотекарка